"Χάρης ο Χ-ερευνητής και το Μυστήριο της Λίμνης" του δρ. Αντώνη Γάκη Εκπαιδευτική Θεατρική Ομάδα ΕΝ ΟΔΩ 2020-21

2020-09-08

Κάτι νέο ετοιμάζει ο συγγραφέας μας και θεατροπαιδαγωγός δρ. Αντώνης Γάκης για τους μικρούς μας φίλους!

Μόλις το πρώτο κουδούνι χτυπήσει και αφήσουμε πίσω τις καλοκαιρινές μας περιπέτειες, ένα νέο παραμύθι έρχεται για να συνεχίσουμε τις περιπετειώδεις αποδράσεις μας με βασικά μας όπλα την ανάγνωση, την φαντασία και τον αυτοσχεδιασμό!

Το νέο παραμύθι του δρ. Αντώνη Γάκη «Χάρης ο Χ-ερευνητής και το Μυστήριο της Λίμνης» είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς «Χάρης ο Χ-ερευνητής», μίας σειράς παραμυθιών περιπέτειας & μυστηρίου! Πρόκειται να κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Creative Point τον Σεπτέμβριο του 2020 σε εικονογράφηση Λιάνας Δανεζάκη. Είναι μια ιστορία με κεντρικό άξονα την προστασία του περιβάλλοντος, μια ιστορία που καταρρίπτει τον φόβο, διεγείρει την φαντασία, εξασκεί το μυαλό και αυξάνει την παιδική αυτοπεποίθηση και τόλμη, κάτι που στις μέρες μας είναι πολύ σημαντικό και σπάνιο! Μια ιστορία που υπογραμμίζει την ομαδοσυνεργατική, την παιδική φιλία και δημιουργεί σκέψεις και ευχάριστα συναισθήματα για τις σχέσεις που αναπτύσσουν δύο παιδιά διαφορετικού φύλου. Είναι ένα εκπαιδευτικό εργαλείο στα χέρια του παιδιού, του γονιού, του δασκάλου. Εκτός των άλλων, αφυπνίζει την περιβαλλοντική συνείδηση τόσο των παιδιών όσο και των μεγάλων... Τέλος, το νέο αυτό παραμύθι μας μαθαίνει πόσο φίλοι μας είναι τα ζώα και πιο συγκεκριμένα τα πιστά μας σκυλάκια που μπορούν να γίνουν ακόμα και βοηθοί μας σε σοβαρές υποθέσεις εξιχνίασης μυστηρίων...!

Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε όλους τους ήρωες, μέσα από την δραματοποιημένη αφήγηση-παρουσίαση παραμυθιού που υπάρχει δυνατότητα να γίνει στον χώρο σας κατόπιν κράτησης.

Το project περιλαμβάνει:

· Παρουσίαση βιβλίου

· Δραματοποιημένη αφήγηση παραμυθιού

· Επαφή και γνωριμία των παιδιών με τον συγγραφέα

· Δυνατότητα ένταξης του βιβλίου στο σχολικό πρόγραμμα ως εκπαιδευτικό εργαλείο στα χέρια του δασκάλου:

Περιβάλλον

Συναισθήματα

Ομαδοσυνεργατική

Δημιουργική Γραφή

Θέατρο

*Ιδανικό για παιδιά & εφήβους 8 ετών και άνω

*Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών

*Ειδικές τιμές για μαζικές παραγγελίες

Χαρακτηριστικό των παραμυθιών του δρ. Αντώνη Γάκη είναι η συνοδεία τραγουδιού, που εύκολα αποτυπώνεται στο παιδικό μυαλό και δημιουργείται αυτόματα η παραμυθένια ατμόσφαιρα.

Πληροφορίες για το βιβλίο «Χάρης ο Χ-ερευνητής και το Μυστήριο της Λίμνης»:

Συγγραφέας: Δρ. Αντώνης Γάκης

Εικονογράφος: Λιάνα Δανεζάκη

Εκδόσεις: Creative Point

Ημερομηνία έκδοσης: Σεπτέμβριος 2020

Δραματοποιημένη Αφήγηση: Δρ. Αντώνης Γάκης

Εκπαιδευτική Θεατρική Ομάδα Εν Οδω

Στο βιβλίο περιλαμβάνεται το τραγούδι,

σε στίχους του δρ. Αντώνη Γάκη

 

Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!