Οι Συνεργασίες Μας

ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε.

Η συνεργασία της Εκπαιδευτικής Θεατρικής Ομάδας "Εν Οδώ" με την Εταιρεία "ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε." ξεκινάει τον Ιούνιο του 2016 με τις πρώτες Εκπαιδευτικές θεατρικές Παραστάσεις να λαμβάνουν χώρα στα σχολεία της Τήνου. Από τότε ως σήμερα έχει αποδειχθεί ως μία λαμπρή και αποδοτική συνεργασία. Βασικός στόχος της εταιρείας είναι η ενημέρωση των μαθητών για την σωστή Ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών και λαμπτήρων. Χάριν της συνεργασίας αυτής, ο συγγραφέας και διδάκτορας περιβάλλοντος Αντώνης Γάκης γράφει και εκδίδει το τρίτο παραμύθι της σειράς οι "Φύλακες της Φύσης" με τίτλο: ''Ο Φώτης, η Φωτούλα και η Φωτοκύκλωση" και του δίνει ζωή επί σκηνής προσφέροντας έτσι την ευκαιρία στους μαθητές να παρακολουθήσουν αυτήν τη Εκπαιδευτική και συνάμα Χιουμοριστική θεατρική Παράσταση. Μέχρι σήμερα, πάνω από 20.000 μαθητές σε όλη την Ελλάδα έχουν στο σπίτι τους το παραμύθι  "Φύλακες της Φύσης, Ο Φώτης, η Φωτούλα και η Φωτοκύκλωση"  και έχουν παρακολουθήσει την ομώνυμη θεατρική παράσταση ΔΩΡΕΑΝ.

ECOELASTIKA A.E.

Η συνεργασία της Εκπαιδευτικής Θεατρικής Ομάδας Εν Οδώ με την "ECOELASTIKA" γίνεται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών ψυχαγωγικών εκδηλώσεων της εταιρείας που σκοπό έχουν να ενημερώσουν τα παιδιά για την ανακύκλωση των ελαστικών των αυτοκινήτων και την επαναχρησιμοποίηση τους. Συγκεκριμένα, τα Χριστούγεννα του 2016 διοργανώνεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαυρίου σε συνεργασία με τον Δήμο Λαυρεωτικής, ανοιχτή εορταστική εκδήλωση που περιλαμβάνει δημιουργική απασχόληση & κατασκευή χειροτεχνιών με θέμα την επαναχρησιμοποίηση των ελαστικών, από την θεατρική μας ομάδα καθώς και θεατρική παράσταση με ΔΩΡΟ ΤΟ παραμύθι σε κάθε παιδί από τον συγγραφέα δρ. Αντώνη Γάκη. Η επιτυχία της πρώτης εκδήλωσης οδήγησε στην επανάληψη της συνεργασίας, αυτή την φορά η εορταστική εκδήλωση έγινε τα Χριστούγεννα του 2017, για τα παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού στο σπίτι του Αμαρουσίου. 

ΣΥΔΙΣΑΠΑ

Η συνεργασία του Δρ. Αντώνη Γάκη με τον "Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πάρου - Αντιπάρου", (ΣΥΔΙΣΑΠΑ), έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Πάρου - Αντιπάρου στα πλαίσια Περιβαλλοντικού Προγράμματος που περιλαμβάνει καθαρισμό ακτών μαζί με τα παιδιά, ενημέρωση στα σχολεία για την εκστρατεία κατάργησης της πλαστικής σακούλας και διανομή ΔΩΡΕΑΝ παραμυθιών και πάνινων τσαντών και άλλες παρόμοιες ενέργειες. Στα πλαίσια του ίδιου προγράμματος περιλαμβάνονται και η θεατρική παράσταση που έχουν παρακολουθήσει τα παιδιά στην Πάρο και την Αντίπαρο "Οι Φύλακες της Φύσης, Η Χώρα της Γνώσης". Τον Μάρτιο του 2018, απονεμήθηκε το 1ο Βραβείο Περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στην εκπαίδευση από την 2η Διεθνή Έκθεση "Verde - Tec", για την καινοτομία των ενεργειών για τον καθαρισμό των ακτών και την διάσωση θαλάσσιων ειδών προς εξαφάνιση , για το παραμύθι του Δρ. Αντώνη Γάκη "Η Αλίκη η Χελώνα" στα πλαίσια της απονομής των Greek Green Awards 2018.

Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!