Η Νέα μας Θεατρική Παράσταση: «Παγιδeυμeνοι στα νeρά του Διαδικτυάδη»

2018-12-10

Υπόθεση:

Όλα ξεκινούν όταν ο Άδης και η Περσεφόνη παίρνουν χρησμό ότι εγκυμονούν το καλό και το κακό... Τότε δημιουργούνται δύο κόσμοι χωρισμένοι και καταραμένοι να μην μπορούν να ενωθούν παρά μόνο αν σπάσει η μαγική κατάρα!!!

Στο σήμερα, δύο νέα παιδιά, ο Θοδωρής και η Αδιαφορία, βρίσκονται σε διαφορετικούς κόσμους, τους χωρίζουν η πλασματική πραγματικότητα της τεχνολογίας και η ολοένα και περισσότερο προσκόλληση των παιδιών στα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας. Η μοίρα όμως έχει σχεδιάσει να συναντηθούν τα δύο αυτά νέα παιδιά σε μια περιπετειώδη μαγική ιστορία, με την βοήθεια ενός Δέντρου και ενός Ποταμού που παίρνουν ζωή για να βοηθήσουν να λυθούν τα μάγια και να σπάσει η κατάρα μια για πάντα!

Θα καταφέρουν άραγε να σπάσουν την κατάρα και να σωθούν από τον φοβερό και τρομερό Βασιλιά Σκότο Διαδικτυάδη που σύμμαχο του έχει τον κακό πιστό του σκύλο, τον Κέρβερο, και μαζί σπείρουν το «Διαδίκτυο» στις ζωές των παιδιών;;!

Θα καταφέρουν τα δύο παιδιά να ενώσουν τις φωνές τους για ένα καλύτερο μέλλον με περισσότερη πραγματική επικοινωνία και αγάπη...;

...Η συνέχεια επί σκηνής...


enodotheater@gmail.com

Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!